Prijavi se i postani član volonterskog tima Vivia Run&More Parka!

Dragi naši volonteri,

Želja nam je da i ove godine u svijet pošaljemo najljepšu sliku Banjaluke i da našim gostima i trkačima boravak u Banjaluci učinimo što ugodnijim.

Iza uspješne organizacije našeg događaja, svake godine, stoji “vojska” mladih ljudi, koji nesebičnom podrškom, radom, zalaganjem i ljubavlju daju svoj doprinos u širenju pozitivne sportske priče, koja ima opšti interes za grad Banjaluku. Timski rad naših volontera uticao je na to da polumaratonska trka bude u rangu velikih svjetskih događaja.

Zbog toga vas pozivamo da se, nakon uspješno okončanih festivala Vivia Run&More Weekend i Banjalučkog polumaratona, pridružite volonterskom timu septembarske manifestacije Vivia Run&More Park, koja će biti održana u banjalučkom parku Mladen Stojanović.

Riječ je o manifestaciji koja se održava 7. i 8. septembra i podrazumijeva tri trke, a to su:

  • Banjalučka desetka by Balans + – noćna trka i centralni događaj
  • Sberbank 5K Bizz Up Run trka – trka namijenjena kompanijskim timovima
  • Family Run by Centrum – trka u kojoj učestvuju porodice sa najbližima

Očekujemo da će na manifestaciji Vivia Run&More Park učestvovati preko 2.000 trkača, sportista, rekreativaca, navijača, kako Banjalučana tako i gostiju te nam je potrebno oko 30 volontera.

Zasluga za uspješnu organizaciju festivalskih i sportskih dešavanja u okviru Run&More Community (RMC)  pripada upravo brojnim volonterima, koji nesebičnom podrškom, radom i zalaganjem doprinose razvoju aktivnog i zdravog načina života u Banjaluci.

Ovo je prilika da i vi postanete dio te priče!

Za članove naših volonterskih timova, koji će biti angažovani 7. i 8. septembra, obezbijedili smo obroke, pića, brojna iznenađenja, ali i mnoštvo zabavnih zadržaja.

NAPOMENA: Volonteri će biti obavezni da dvije sedmice prije početka događaja prisustvuju sastancima i obuci, a tokom manifestacije učestvovaće u obezbjeđenju staze, pružanju pomoći trkačima na okrepnim stanicama, kao i organizaciji starta i finiša za sve trke u okviru Vivia Run&More Parka.

Prijavi se i postani dio uspješnog volonterskog tima koji će i ove godine učestvovati u organizaciji drugog po redu Vivia Run&More Parka!

Prijava

 

Verifikacija