Posljednja trka u sklopu Banjalučke trkačke lige za ovu godinu je ‘Banjalučka zimska petica’, koja će biti održana u nedjelju, 2. decembra u 10 časova na trim stazi u parku ‘Mladen Stojanović’.


Dio sredstava od ove trke namijenjen je za nabavku Nikoljdanskih paketića za djecu osobe sa invaliditetom na području grada Banjaluka i djecu iz socijalno ugroženih porodica.
Još nije kasno da se prijavite i postanete dio novogodišnje bajke u kojoj će oko 200 trkača trčati za banjalučke mališane.

Prijavi se!

Uplate možete izvršiti na broj žiro računa A.K.I ‘VRBAS’ kod NLB Razvojne banke B.L. – 5620998113061385 ili lično svake subote i nedjelje od 10 do 11 časova na Gradskom stadionu.
Sve informacije možete dobiti i putem telefona +38766142590 ili na e-mail trkackaligabl@gmail.com.

Djeca do 14 godina ne plaćaju startninu za ovu trku, dok odrasli treba da izdvoje 10 KM za startni paket, koji podrazumijeva: broj, medalju i osvježenje.

Jamajka se sprema za Reggae Marathon

Dok Banjalučani budu trčali ‘Zimsku peticu’ na drugom kraju svijeta održava se Reggae Marathon koji starta u Long Bay Beach Parku, a obuhvata i polumaratonsku trku, te trku na 10km.

Staza u Negrilu je kružna i prolazi pored čuvene bijele pješčane plaže, a zatim se proteže ka sjeveru prema gradu Green Islandu.

Prekrasni sunčani ambijent definitivno je razlog velike popularnosti ove trke, a tokom hladnih dana, nekoliko sunčanih fotografija iz Jamajke sigurno će vas ugrijati.

Reggae Marathon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *