Bojana Bjeljac iz Hrvatske i reprezentativac BiH Osman Junuzović pobjednici su druge trke Banjalučka desetka by Balans +.

Bjeljac je dionicu od deset kilometara istrčala je za 32:57 minuta, dok je Junuzović na cilj stigao za 29:46 minuta.

Drugo mjesto u muškoj kategoriji osvojio je Kenijac Stenli Kipruto, dok je treću poziciju zauzeo Rok Puhar iz Slovenije.

Drugo mjesto u ženskoj kategoriji pripalo je Oliveri Jevtić, dok je treća na cilj stigla bh. reprezentativka Lucija Kimani.

U trci Sberbank 5K Bizz Up Run slavili su: u muškoj kategoriji – tim Mlijekoprodukta, u ženskoj kategoriji pobjedu je odnio tim kafe bara Atleks, dok je prvo mjesto u kategoriji mješovitih timova odnio tim Kiosk Kika.

Nagradu za najboljeg Banjalučanina i Banjalučanku u trci na deset kilometara osvojili su Davor Vidović i Jelena Kosić.

Specijalne nagrade na manifestaciji, koje je dodijelio kreativni tim marketinške agencije Support MC, koja potpisuje dizajn i vizuelni identitet događaja, odnijeli su tim Unicredit banke za najkul kostim. Za nabolje brendiran tim proglašen je Tim 6 Sberbank, dok je za najkreativniji naziv tima pobjedu odnio tim Tri Fidipisa.

Proglašenjem najboljih trkača i dodjelom nagrada večeras je zvanično završen prvi takmičarski dan Vivia Run&More Park manifestacije, a veče je nastavljeno u dobrom raspoloženju uz zabavnu Nektar pivsku trku i sjajne zvuke beogradskog benda Deca iz vode (EKV Tribute Band Project) i Tanja Jovićević.

Vivia Run&More Park manifestacija nastavlja se i sutra, kada će se u parku Mladen Stojanović održati dobrotvorna trka zadovoljstva Family Run by Centrum u dužini od dva kilometra. Start ove trke zakazan je za 11 časova.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *