Često postavljana pitanja (FAQ)

1.Kada počinje preuzimanje učesničkih paketa i gdje?

Dodjela medalja i trkačkih paketa za sve učesnike „Vivia Virtual Run&More Weekend“ festivala počeće u petak, 24.07.2020. godine. Vaše finišerske medalje i pakete za banjalučku regiju i sarajevski kanton možete preuzeti lično (uz predočenje lične karte) u knjižarama myBook:
Banja Luka – centar grada, Ul. Kralja Petra I Karađorđevića 70
Sarajevo – Vrbanja 1C, sprat -1, Sarajevo City Centar

Svim ostalim takmičarima, učesničke pakete i finišerske medalje, dostavićemo poštom, na adresu koju ste naveli u prijavi, u roku od 10 radnih dana.

2. Da li moja sestra može umjesto mene da preuzme moj učesnički paket jer sam ja na godišnjem odmoru i nisam u zemlji?

Može, na način da pri preuzimanju na info pultu, licima zaduženim za dodjelu takmičarskih paketa i medalja pokaže kopiju vaše lične karte ili scan iste u telefonu.

3. Da li ja dobijam učesnički paket ako sam platio kotizaciju a nisam (zbog bolesti) trčao virtuelnu trku i nisam svoju kotizaciju prebacio za narednu godinu?

Trkači koji svoju kotizaciju ne prebace za neku drugu godinu, a iz opravdanih razloga su bili spriječeni da istrče virtuelnu trku, dobijaju svoj startni paket, ali ne i finišersku medalju.

4. Ja sam svoju virtuelnu trku istrčao u Doboju. Da li ja dolazim po svoj učesnički paket u Banjaluku?

Ne, svi oni takmičari koji dolaze iz gradova koji ne pripadaju banjalučkoj regiji (Banjaluka, Čelinac, Derventa, Kotor Varoš, Laktaši, Nova Topola, Gradiška, Prijedor, Prnjavor i Srbac)
ili sarajevskom kantonu, svoj učesnički paket dobićete poštom, na adresu koju ste naveli u prijavi.

5. Ja živim u Trebinju i na vašem Fb profilu piše da ćete nam učesničke pakete slati poštom. Ja sam se u međuvremenu preselio i moja adresa iz prijave nije više aktivna. Kome da se javim da to ispravim?

Sve ispravke možete izvršiti putem putem naše oficijelne email adrese info@runandmore.org. ili pozivom na kontakt telefon + 38 7 66 209 332.

6. Rekli ste da će mi paket biti isporučen na kućnu adresu. U kom vremenskom roku?

Svi učesnički paketi, svim trkačima, biće isporučeni u roku od 7 radnih dana. S obzirom na česta zatvaranja granica, te pojačane carinske kontrole robe zbog aktuelne situacije vezane za epidemiju korona virusa u BIH i zemljama u okruženju, organizator ne snosi odgovornost za mogućnost eventualnih kašnjenja u isporuci vaših paketa.

7. Kada će biti objavljeni zvanični rezultati i konačna rang lista po trkama?

Zvanični rezultati biče objavljeni 29.07, nakon zasjedanja komisije, koja će do tad razmotriti sve eventualno pristigle primjedbe i žalbe.

8. Trčao sam u subotu polumaraton i koristio sam aplikaciju Strava ali iz nekog razloga moj rezultat nije na preliminarnoj listi. Kako to možemo ispraviti?

Sve svoje primjede i žalbe možete poslati putem naših socijalnim mreža, kontakt telefona + 38 7 66 209 332 ili email adrese info@runandmore.org.

9. Da li trkači sa obe liste koje ste objavili u sekciji „Preliminarni rezultati“ učestvuju u borbi za nagradni fond?

Ne, samo trkači iz oficijelne liste ulaze u plasman za osvajanje nagradnog fonda.

10. Kada će pobjednici dobiti novčane nagrade?

Odmah nakon što komisija 29.07. verifukuje rang listu i preliminarni rezultati postani zvanični.

11. Ja sam platila kotizaciju, ali sam bila spriječena da trčim ovaj vikend. Da li bih mogla trčati u narednim danima, jer ne želim da svoju kotizaciju prebacujem za sljedeću godinu?

Da. Svi trkači koji su se prijavili i platili kotizacije a iz bilo kog razloga nisu istrčali svoju trku, mogu to učiniti sve do 01.09.

12. Nisam uspio istrčati polumaraton ovog vikenda, ali sam platio svoju kotizaciju. Da li mogu trčati sledeći vikend i da li ću dobiti učesnički paket?

Svoju trku možete istrčati sve od 01.09. i dobićete kompletan trkački paket, uključujući i finišersku medalju, a vaš rezultat biće evidentiran na rekreativnoj listi.

13. Ja nisam bila prijavljena za trčanje u okviru Vivia Run&More Weekend festivala. Da li je moguće sada platiti kotizaciju i istrčati trku u narednom periodu i koje su cijene?

Da, moguće je trčati virtuelne trke sve od 1.9. Preuzmite prijavu I naš cjenovnik sa naše web stranice https://runandmore.org/

14. Moja ekipa prijavila se da istrči 5k trku. Koja su pravila virtuelnog trčanja?

Sve detalje oko virtuelnih trka potražite na našem oficijelnom sajtu www.runandmore.org, a pravilnik vam donosimo u nastavku https://runandmore.org/pravilnik-ucesca-u-virtuelnim-trkama/

15. Istrčao sam virtuelnu trku i čestitam svim trkačima koji su takođe učestvovali u festivalu na ovaj način. Imam jedno pitanje za organizatore. Da li ćemo, kao i ranijih godina, dobiti sertifikat?

Da. Nakon objave zvaničnih rezultata, na našoj web stranici biće postavljeni sertifikati, koje će svi tamičari moći preuzeti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *