U Banjaluci i Sarajevu od danas počinje preuzimanje učesničkih paketa za sve takmičare 1. „Vivia Run&More Virtual Weekend“ festivala. Svi učesnici sa mjestom prebivališta u Banjaluci, Čelincu, Derventi, Kotor Varoši, Laktašima, Novoj Topoli, Gradišci, Prijedoru, Prnjavoru i Srpcu svoj učesnički paket i finišersku medalju mogu preuzeti u Banjaluci, u knjižari myBook, na adresi Kralja Petra I Karađorđevića 70.

Svi učesnici koji po mjestu prebivališta pripadaju Kantonu Sarajevo, svoje učesničke pakete i medalje mogu preuzeti u knjižari myBook u Sarajevu – Vrbanja 1C, sprat -1, Sarajevo City Centar.
Preuzimanje učesničkih paketa vršiće se uz identifikaciju takmičara uvidom u ličnu ispravu sa fotografijom, kao što je lična karta, pasoš ili druga važeća identifikaciona dokumenta.
Učesnički paket mogu podići svi trkači koji su se prijavili i uplatili kotizaciju, a finišerske medalje dobijaju samo oni takmičari čija imena se nalaze na preliminarnoj oficijelnoj ili rekreativnoj listi rezultata. (https://runandmore.org/rezultati-2020/)

Trkač koji preuzme startni paket bez medalje, a naknadno organizatorima dostavi dokaz o istrčanoj potrebnoj distanci, moći će nakon verifikacije rezultata, preuzeti i svoju medalju.
Svim ostalim učesnicima iz BiH i regiona, trkački paketi biće dostavljeni poštom, u narednih 7 dana, na adresu koja je navedena u vašim prijavama.
Ukoliko je u međuvremenu, kod određenih takmičara, došlo do promjene adrese prabivališta u odnosu na podatke koje ste naveli u prijavama ili ste propustili da u iste unesete vašu tačnu adresu stanovanja, molimo vas, da nam, u što kraćem roku, putem email adrese info@runandmore.org, kontakt telefona +387 66 209 332 ili u inbox na društvenim mrežama, dostavite ispravnu adresu, kako bismo vam poslali vaš učesnički paket.

S obzirom na česta zatvaranja granica, te pojačane carinske kontrole robe zbog aktuelne situacije vezane za epidemiju korona virusa u BIH i zemljama u okruženju, organizator ne snosi odgovornost za mogućnost eventualnih kašnjenja u isporuci vaših paketa.

Podsjećamo vas, da ćemo zvanične rezultate objaviti 29.07. na našoj oficijelnoj web stranici.
Odmah nakon objave zvaničnih rezultata, svi takmičari čije rezultate verifikuje stručna komisija, na oficijelnoj web stranici organizatora (https://runandmore.org/) moći će preuzeti i svoj sertifikat.

U nastavku vam donosimo odgovore na često postavljana pitanja koja ste na adresu organizatora uputili u proteklim danima

https://runandmore.org/cesto-postavljana-pitanja/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *