Nakon istrčanih kilometara u trkama ‘Vitalia Banjalučka desetka’ i ‘GoPro 5k’ slijedi odmor i zabava u prekrasnom zelenom ambijentu banjalučkog parka ‘Mladen Stojanović’.
Uživanje u dobroj muzici i trkama, upotpuniće i Piknik Park u kojem će posjetioci moći da uživaju u nedjelju, 2. septembra od 10 časova.
Pripremite svoj piknik, ponesite dekice, društvene igre, loptu ili samo dođite i uživajte u bogatoj gurmanskoj ponudi koju specijalno za ovu priliku priprema kompanija ‘Tropic’. Za osvježenje je zadužena Banjalučka pivara sa svojim Nektar štandovima.
Podrška za dobru zabavu stiže i od caffe bar-a Wiena, koji će se pobrinuti da ne nedostaje pića i toplih napitaka.

Piknik Party Day uz prepoznatljive note benda ‘Ultrazvuk’

Publici dobro poznat muzički sastav ‘Ultrazvuk’ zadužen je za dobru atmosferu tokom Piknik Party-ja. Na main stage-u festivala ‘Run&More Park’ članovi ovog sastava nastupiće u 12 časova.
Ranije su nastupali pod imenom Soundbeat i nakon što su dobili dva nova člana, promijenili su naziv benda i odlučili napraviti svoj prvi studijski materijal. Bend danas čine: Tijana Jovanović, Dražan Pozderović Oskar, Nenad Tomić, Nikola Savanović, Dejan Milić i Zoran Janković.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *