Potpisivanjem sporazuma o međusobnoj saradnji FitPass se pridružio prijateljima “Vivia Run&More Weekend” festivala i na taj način postao partner u organizaciji EDU Coaching Foruma koji će od 19. do 21. aprila biti održan na tvrđavi Kastel u Banjaluci.

FitPass je osnovan 2014. godine. Početna misija je bila postepeno širenje zdravih, sportskih navika putem jedinstvenog rješenja.

“Jedna kartica – jedna članarina” je koncept koji uspješno prilagođavaju ne samo kod profesionalnih sportista, već i rekreativaca koji od poslovnih obaveza ne stižu na redovan trening. Tako su postali autentičan koncept vježbanja koji omogućava treniranje sa jednom karticom u preko 650 različitih sportskih objekata i to samo po cijeni jedne mjesečne članarine širom Srbije.

“Trenirajte gdje želite, šta želite i koliko god želite” je njihova deviza koje se vjerno drže i od koje ne odustaju, sa glavnim ciljem – održavati kontinuitet povjerenja svih korisnika.

Vizija FitPass-a jeste da budu sinonim za kompaniju koja postavlja standarde u oblasti sporta i rekreacije, koja će istovremeno da prati i postavlja nove trendove i navike vježbača. Poseban akcenat stavljaju na korporativne korisnike, pa je u ovoj sferi FitPass pionir povećanja produktivnosti i jačanja lojalnosti zaposlenih.

Kroz ovu sportsku karticu povećava se atraktivnost kompanije za potencijalne zaposlene i širi se pozitivna slika o ugledu iste. Specijalne pogodnosti i popusti koji doprinose zdravijem načinu života, a koje se ostvaruju korišćenjem FitPass usluga, doprinijeće motivaciji i olakšati put ka kvalitetnijem i zdravijem životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *