Zabavni dio drugog po redu festivala “Vivia Run&More Weekend” i ove godine ugostiće neke od najpopularnijih muzičara iz regiona i šire. Organizatori najavljuju najspaktakularnije žurke na Main stage-u tvrđave “Kastel”, a upravo zbog sjajnih izvođača koji obećavaju sjajan provod tokom tri festivalska dana, kompletan događaj prerasta u pravi trkački spektakl.

Posljednja godina svakako je u znaku jednog od najpopularnijih bendova svih vremena grupe “Queen” i to prvenstveno zahvaljujući filmu “Bohemian Rhapsody” koji je nominovan za Oskara u nekoliko kategorija. Ove godine i festival “Run&More Weekend” pridružuje se svijetu koji slavi najveće uspješnice ovog benda, koje će u petak 19. aprila na Main stage-u tvrđave “Kastel” izvesti članovi Queen Real Tribute benda iz Beograda.

“Željeli smo da i Banjalučani postanu dio svjetske scene, koja podsjeća na postojanje jednog od najuticajnijih bendova svih vremena. Energijom legendarnog benda “Queen” i spektakularnim show-om nastavljamo sa festivalskim konceptom u koji vjerujemo, a to je da posjetiocima našeg događaja ponudimo više trka, ali i više zabave”, poručuju organizatori drugog po redu “Vivia Run&More Weekend” festivala.

U okviru muzičkog dijela festivala, isto veče, u nešto ranijem terminu, posjetioce očekuje Color Fun Run Party. Veseli trkači prvo će istrčati istoimenu najšareniju trku na svijetu. Na stazi ih očekuju muzički punktovi sa sjajnim DJ setovima, volonteri koji će ih posipati organskim bojama, a na cilju koncert jednog od najpopularnijih sarajevskih muzičara Lake, koji dolazi u pratnji svoje sestre Mirele i benda.

Sada već tradicionalno “Vivia Run&More Weekend” završava se u subotu, 20. aprila velikom žurkom na otvorenom, koju “Run&More Community” organizuje u saradnji sa Fresh Wave festivalom na Main stage-u banjalučke tvrđave „Kastel“.

Najzvučnije ima popularne žurke ove godine je legendarni DJ i producent James Zabiela. „Mozart elektronike“, kako ga mnogi nazivaju, i jedan od najboljih izvođača Exit Dance Arene, uz progressive house i techno zabavljaće banjalučku publiku do ranih jutarnjih časova.

Pored njega na Main stage-u pojaviće se i Banjalučanima dobro poznata imena G.Edd iz Sarajeva (house, tech-house) i Mladen Tomić iz Banjaluke (techno, tech-house).

U nedjelju 21. aprila zabava se nastavlja adrenalinskom žurkom na rijeci Vrbas. Rafting kroz kanjon Vrbasa predstavlja nezaboravnu avanturu na brzoj i moćnoj planinskoj rijeci kroz najljepše dijelove kanjona, pjenušave bukove i kaskade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *