Dragi roditelji,

I ove godine, posebno iznenađenje na trećem „Vivia Run&More Weekend“ festivalu, koji će se od 10. do 12. aprila održati u Banjaluci, spremamo našim najmlađim i najslađim trkačima. Tropic Bambini maraton zakazan je za 11. april u 12.30 časova i idealna je prilika da jedan proljećni vikend provedete sa svojim mališanima, koji će veselim koracima doći do svojih medalja i usput se sjajno zabaviti.

Ova kratka, ali slatka trka, i ovaj put je podijeljena u dvije starosne kategorije, a učesnici od 2 do 7 godina, stazu mogu da pretrče ili prehodaju, u pratnji roditelja ili jedne odrasle osobe. Ove godine start Tropic Bambini trke je na Trgu Krajine (ispred TC Boske), a staza je duga 650 metara. Cilj ovog takmičenja je druženje i razvijanje sportskih navika kod djece. Klinci i klinceze svoju trku završiće u predivnom ambijentu tvrđave Kastel, gdje ih očekuje sjajan zabavni program uz koncerte, igru i ples.

Prijavljivanje za Tropic Bambini maraton je počelo, a na cilju, sve klince i klinceze čekaju zaslužene medalje i pokloni sponzora. Najmlađi trkači u trkačkom paketu dobijaju: učesnički broj, finišersku medalju, okrepu na cilju i dječiji koncert na Kastelu.

Broj učesnika u Tropic Bambini maratonu je ograničen na 1000, pa ukoliko želite da vaše dijete ove godine učestvuje u trci, treba što prije da popunite formular na našoj stranici.
https://runandmorecommunity.com/

Domaći trgovački lanac Tropic tradicionalno će i ove godine podržati prva trkačka iskustva naših najmlađih sugrađana. Bambini maraton iz godine u godinu raste kao i naša Run&More zajednica, jer zdravi temelji su osnova za mlade naraštaje koji kroz sportsko-zabavne aktivnosti jačaju imunitet, njeguju prijateljstva i nižu nove uspjehe. Neka djetinjstvo vaših mališana bude ispunjeno zajedničkim uspomenama i zdravim navikama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *