Proteklog vikenda (11.04. i 12.04.) u Banjaluci održan je svojevrstan trkački događaj, „Virtual Vivia Run&More Weekend“.

Zbog trenutne situacije i pandemije korona virusa, ovaj vikend nije bilo moguće održati Vivia Run&More Weekend, najveći festival sporta, muzike i zabave u regionu. Ali ni to nije spriječilo prijavljene trkače da se u novom trkačkom konceptu dobro zabave i istrče željene dužine.

Poštujući propisana i donesena pravila o kretanju i distancama između ljudi, jedino pravilo za učestvovanje bilo je da trkači sami trče svoju trku i nikako u grupama.

Potrebno je bilo istrčati trasu od 5K, 10K ili 21K, na sobnoj traci, balkonu ili ulici. Fotografisati mapu ili ostvareno vrijeme na trkačkim aplikacijama i poslati na Run&More Community e-mail adresu ili u inbox Instagram profila. Sve učesnici će dobiti vrijedne nagrade.

Željeli bismo da čestitamo svim trkačima na njihovom učestvovanju u „Virtual Vivia Run&More Weekend“ događaju. Takođe želimo istaći i pohvaliti odgovorno socijalno-zdravstveno ponašanje svih trkača koji su poštovali prethodno ustanovljena pravila o ne grupisanju i distanci među trkačima/osobama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *