Najizazovnije takmičenje u okviru drugog po redu “Vivia Run&More Weekend” festivala svakako je trka 5k Team Run G-Drive, koja starta 20. aprila u 9 časova na Trgu Krajine.

Riječ je o jedinstvenoj timskoj trci u Banjaluci u kojoj mogu da učestvuju kolege sa posla, kolege sa faksa, najbolji prijatelji, komšije, članovi porodice i svi oni koji žele da trče u društvu, odlično se zabave i provedu nezaboravan dan na najvećem trkačkom festivalu u regionu.

Trka na 5km idelana je motivacija za ekipe koje svakodnevno provode vrijeme zajedno, jer je potrebno samo nekoliko sedmica pripreme za ovu dionicu.

U trci 5k Team Run G-Drive učestvovaće timovi formirani od 3 do 5 takmičara, koji mogu da budu muški, ženski i mješoviti. Djeca ispod 14 godina mogu da učestvuju u trci na 5 kilometara uz pratnju roditelja.

Takmičari koje trče timsku trku startaju zajedno, a oficijelno timsko vrijeme se računa na osnovu prosjeka vremena svih članova tima. Limit trke je 1 sat, nakon čega će u muškoj, ženskoj i mješovitoj kategoriji biti nagrađeni najbolji timovi trkačkog festivala.

Prijavite se!

Želite li izazov više?

U okviru najvećeg trkačkog festivala u regionu od 19. do 21. aprila biće održan i Team Building Weekend, koji pored trke na 5 km ekipama i timovima nudi nezaboravno zajedničko druženje, koje će okupiti preko 200 timova i oko 1000 ljudi iz različitih branši.

Učesnici Team Building Weekend- a će pored Premium paketa G-Drive 5k Team Run trke i ruksaka, dobiti priliku da se okušaju u streljaštvu na nesvakidašnjem događaju pod nazivom “Robin Hood calling” u subotu, 20. aprila na tvrđavi Kastel, te da probaju rafting kanjonom Vrbasa u nedjelju, 21. aprila u rafting centru “Kanjon”.

Prijavite se!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *