Dragi trkači, danas vam donosimo pravila za učešće u virtuelnim trkama “Vivia Virtual Run&More Weekend” od 17. do 19. jula.

Svaki prijavljeni učesnik virtuelnu trku trči na način da na svom telefonu instalira Strava Running aplikaciju za trčanje.

Dozvoljeno je trčanje na bilo kojoj lokaciji ili trasi, uz preduslov da odabrana ruta ima GPS signal uz pomoć kog aplikacija Strava Running bilježi kretanje takmičara. Napomena: Dozvoljena je isključivo Strava Running aplikacija.
Nakon instaliranja gore navedene aplikacije, potrebno je da trkač na aplikaciji pronađe trke “Vivia Virtual Run&More Weekend“ festivala, koje su u aplikaciji predstavljene kao grupa/soba (21K, 10K, 5K) za trkače, a zatim da odaberu trku za koju su se prijavili i uđu u tu grupu/trku.

Po završetku istrčane trke, potrebno je da takmičar pritisne dugme STOP u aplikaciji. Zatim, kada budete na mreži (online), da u izboru klikova “resume“ i “finish“ kliknete na FINISH. Strava running aplikacija će očitati tačnu rutu koju je trkač prešao i vrijeme u kom je istrčao zadatu distancu. Po očitavanju podataka, aplikacija će rezultate podići u grupu/trku gdje se trkač prijavio.
Trkački paketi će biti dostavljeni u roku od 10 dana nakon završetka trke. U većim gradovima biće postavljeni punktovi za preuzimanje trkačkih paketa, a trkačima iz manjih gradova biće dostavljeni na adresu.

Virtuelne trke možete trčati na bilo kojoj lokaciji ili trasi koju vi odaberete (osim na profesionalnim trkačkim stazama na stadionima, jer ovo su ipak ulične trke), u periodu od petka 17.07. od 18h, pa sve do ponedjeljka 20.07. do 22h.

Pratite nas i u narednim danima za više informacija.

Sve trkače očekuje bogat trkački paket, a one koje istrče neku od virtuelnih trka i finišerska medalja!

Pratite nas i u narednim danima za više informacija.

Prijave za virtuelne trke su u toku, po STANDARD cijeni prijava, a više informacija potražite na linku sa prijavama: https://runandmorecommunity.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *