Nakon uspješno održanog 1. „Vivia Virtual Run&More Weekend“ festivala i sumiranja pristiglih rezultata putem aplikacije za mjerenje i praćenje vremena STRAVA, donosimo vam preliminarne rezultate trka.

Ukoliko ste tokom trčanja zadovoljili sve propozicije i pravilnik organizatora (https://runandmore.org/pravilnik-ucesca-u-virtuelnim-trkama/), vaše ime se nalazi na našoj preliminarnoj oficijelnoj rang listi (https://runandmore.org/rezultati-2020/).

Ukoliko, iz bilo kog razloga, niste trčali u skladu sa zadanim propozicijama, vaša imena se nalaze na rekreativnoj listi (https://runandmore.org/rezultati-2020/). Pozivamo sve prijavljene trkače koji nas do sada nisu kontaktirali na bilo koji način, a vaši rezultati nisu ni evidentirani na oficijelnoj aplikaciji Strava, da to učinite u narednim danima i dostavite nam podatke o svom statusu i zabilježenom rezultatu, bilo da ste trčali uz pomoć neke druge aplikacije ili na bilo koji drugi način, kako bismo informacije o vašem trčanju dodali u rekreativnu listu.

Zvanični rezultati biče objavljeni 29. jula, nakon zasjedanja komisije, koja će do tad razmotriti sve eventualno pristigle primjedbe i žalbe, koje možete slati putem socijalnih mreža festivala, kontakt telefona + 387 66 209 332 ili email adrese info@runandmore.org.
Hvala vam što ste bili dio 1. „Vivia Virtua Run&More Weekend“ i čestitamo vam na postignutim rezultatima. Vidimo se 2021. godine, na 4. „Vivia Run&More Weekend“ festivalu u Banjaluci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *