Trkači prijavljeni za Banjalučku desetku by Balans + ili Sberbank 5K Bizz Up Run preuzimaju trkačke pakete i akredituju se u parku Mladen Stojanović u subotu, 7. septembra od 10 do 18 časova.

Trkači u park Mladen Stojanović dolaze najkasnije pola sata prije početka trke.

Zagrijavanje trkača je u 18.40 časova.

Trkači prijavljeni za Family Run by Centrum preuzimaju brojeve i akredituju se u parku Mladen Stojanović u subotu, 7. septembra od 10 do 18 časova ili u nedjelju, 8. septembra od 8 do 10.30 časova.

Presvlačenje prije trke

Presvlačenje trkača je moguće u odgovarajućem šatoru pored pulta za akreditovanje, a takmičari nakon presvlačenja mogu svoje stvari predati volonterima u garderobnom prostoru, koji će dalje preuzeti brigu o njima.

Nakon presvlačenja, svoje stvari predajete volonterima. Po završetku trke, vaše stvari podižete na osnovu svog učesničkog broja.

Budite pozitivni

Strogo su zabranjeni bilo kakvi nasilni, vulgarni i uvredljivi postupci, naročito oni koji izazivaju rasnu, nacionalnu, političku, vjersku i drugu netrpeljivost, u skladu sa Zakonom o sportu (Službeni glasnik Republike Srpske, broj 4/02, 66/03, 73/08 i 102/08), kao i isticanje bilo kakvih uvredljivih, nacionalističkih, političkih, rasističkih ili na bilo koji način diskriminatorskih poruka.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *