“Vivia Run&More Weekend“ najveći festival sporta, muzike i zabave u regionu, trebao je biti održan ovog vikenda, ali usljed pandemije korona virusa je odgođen. Organizacioni tim je spreman i radi na tome da se događaj održi, odmah nakon što se stvore uslovi, po okončanju trenutne situacije. Festival će biti realizovan u roku od mjesec dana, nakon što bude omogućeno slobodno putovanje i prelazak preko granica.

U borbi protiv usamljenosti ovaj vikend (11-12.04.2020.) organizujemo: „Virtual Vivia Run&More Weekend“

Istrčite trasu od 5K, 10K ili 21K, na sobnoj traci, balkonu ili ulici… Uslikajte mapu ili ostvareno vrijeme sa vaše trkačke aplikacije i pošljite nam na našu e-mail adresu ili u inbox našeg Instagram profila. Sve učesnike očekuju vrijedne nagrade.

Podsjećamo vas da trčite sami i održavate kondiciju, jer fizička aktivnost u ovakvim trenucima doprinosi opštem boljem zdravlju. Svima je već poznato da trčanje podiže nivo serotonina (hormon sreće), tako da ne postoji ni jedan razlog, da ne istrčite svoju planiranu dionicu i ostatak dana provedete s osmjehom na licu. Briga o mentalnom i fizičkom zdravlju naša je obaveza, pogotovo u vrijeme pandemije.

#trčimsam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *