Drugi dan manifestacije Vivia Run&More Park obilježila je porodična trka zadovoljstva Family Run by Centrum, koja je na startu u banjalučkom parku Mladen Stojanović okupila na stotine porodičnih timova.

U duhu kampanje “U krugu porodice”, Banjalučani su danas na stazi dugoj dva kilometra  stvarali porodične priče i uspomene koje će dugo pamtiti. Iako je riječ o trci u kojoj nema pobjednika, kompanija Centrum, kao naslovni sponzor trke, nagradila je danas poklon vaučerima u vrijednosti od po 100 KM porodice Vrebac i Perduv, koje su u ovoj trci imale najviše prijavljenih članova porodice.

Trka Family Run By Centrum je dobrotvornog karaktera, a dio prihoda od kotizacija organizatori će donirati Udruženju porodica 4+.

U okviru drugog dana manifestacije Vivia Run&More Park održane su i zabavne trke u vrećama i trka sa balonima, a pobjedu su odnijele Aleksandra Rodić, Elena Miljatović i Dunja Majstorović.

Za dobru zabavu svih posjetilaca u parku bio je zadužen DJ Vladimir Mačkić, a posebno oduševljenje publike i ovacije dobile su članice Plesnog kluba BLOK, koje su nastupile u revijalnom dijelu današnjeg programa.

Dio atmosfere možete pogledati u foto-galeriji u nastavku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *