Pažnja, pažnja!
Novi virtuelni izazov je tu!

Niste se stigli pripremiti za neku od trka “Vivia Virtual Run&More Weekend” festivala? Žao vam je što ovogodišnje medalje ne krase vašu kolekciju, želite imati najbogatiji trkački paket u regionu? Iz nekog razloga niste trčali a volite trčanje;

Imamo sjajne vijesti za vas!

“Vivia Virtual Run&More Challenge 2020”

Odaberi trku M:tel RMC polumaraton ili Beko 10K ili 5K G-Drive Team Run timsku trku i osvoji medalju, Nike majicu i prelijepi trkački paket iz kolekcije Run&More Weekend 2020. ( https://runandmore.org/trkacki-paketi-vivia-virtual-runmore-weekend/ )

Prijavom putem linka: https://runandmorecommunity.com/, ostvarujete pravo na učešće u “Vivia Virtual Run&More Challenge 2020”. Cijene kotizacija za nove izazove su:
21K – 30 BAM (15€),
10K – 25 BAM (12.5€),
5K Team Run – 20 BAM (10€) .

Rezultate obavezno slati na e-mail adresu: info@runandmore.org, a dozvoljeno vam je korištenje bilo koje aplikacije za mjerenje i bilježenje trkačkog rezultata. Trkači mogu svoju aplikaciju koristiti na satu ili telefonu.

Svi pristigli rezultati i imena učesnika osvajaju trkački paket sa gore navedenim sadržajem i biće
objavljeni na našim mrežama i sajtu nakon učešća, kao i njihove fotografije.

Takođe, svi koji budu učestvovali u novom virtuelnom izazovu mogu svoju trku da istrče bilo gdje i bilo kada. Da li je to profesionalna atletska staza, ili vaša traka za trčanje, ili ulica; izbor je samo vaš.

Izazov traje sve dok ne razgrabite sve majice i medalje koje smo vam spremili, zato POŽURITE sa prijavom!

3,4 sad!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *